"Фальсифікація харчових продуктів та сліпа дегустація"

2022-01-12

/Files/images/tsibenko/271746658_3151542121795745_6679134221074034055_n.jpg

Сьогодні,12 січня, відбулося чергове засідання методичного об'єднання вчителів природничо-математичного циклу, яке пройшло у формі дискусійного клубу. Вчителі об'єдналися в "Академмістечко" та результативно попрацювали. Їх дискусія була науковою, цікавою та актуальною для сьогодення. Головним "академіком" виступила Ірина Василівна Завгородня, яка презентувала свою абсолютно унікальну розробку "Фальсифікація харчових продуктів та сліпа дегустація". В ролі фокус - групи виступили "академіки" методичного об'єднання. Паралельно науковому викладу та презентації відбувалась дегустація зразків масла, твердого та плавленого сирів , шоколаду. Обговоривши отриману інформацію, члени фокус-групи зробили висновок про те, що потрібно бути відповідальними споживачами, доносити корисну інформацію до своїх учнів та їх батьків. Крім цього, учителі обговорили напрямки розвитку предметних та життєвих компетентностей учнів, шляхи досягнення результативності у навчанні. Вчителі отримали задоволення від спілкування, позитивні емоції та корисні знання.

Кол-во просмотров: 0

Комментарии